Vad är det som gör en plats till ett hem? Minnet av mina farföräldrars hus. Ett öppet fönster mot trädgården. Ett hus med småländskt arv, vartenda föremål, färg och kombination noga utvalt, sparsamhet är en dygd och varje växt vårdad med omsorg. Jag sitter i hängbjörkens krona och lyssnar på ljudet av farmors gnolande och pysslande. Ett lugn, en känsla, ett hem.

I hela mitt liv har jag samlat på personer, bilder och föremål som inspiration för mina egna tankar och idéer. Uttryck för min personlighet. Jag är unik men också väldigt lik andra människor. Summan av olika konstnärskap, ett par återbrukade Dries van Noten sandaler, en textrad av Dilated Peoples är jag. En annan dag kan det vara tystnaden på Alvaret. Vem är du?

Jag tror att livet är lite som en cirkel, det vi gör idag påverkar morgondagen. På Cirkel Studio har vi ett cirkulärt tänk när vi hjälper våra klienter att ta reda på vad de faktiskt vill uppnå med blommor, växter och grönt. Vilket spar pengar och resurser. Som expert på rumslighet och växter vet jag vad som fungerar, när i vårt klimat och med vilken klient. Kvalitet är i mångt och mycket att göra rätt från början.

Med Cirkel Studio knyter jag an människa med miljö, att kunna uttrycka sig själv och sin personliga stil med blommor, växter och grönt. Med Cirkel Studio gör jag bostäder till hem.

LINDA KARLSSON
Grundare

Botanical Set design

Vi skapar liv i miljöer och knyter an människa med miljö, inomhus som utomhus genom planteringar, konstruktioner och installationer

Flower styling

Vi skapar botaniska buketter och arrangemang; utifrån personliga önskemål och stil

Consultancy

Vår rådgivning, guidning/tips och uppföljning ger dig en hjälp på resan gällande blommor och växter och både vitaliserar och förlänger livslängden på dina växter.

Ensō 円相

Inom Zen är Ensō 円相 en cirkel som ritas för hand i en eller två oavbrutna penseldrag för att beskriva ett ögonblick när sinnet är fritt och tillåter kroppen att skapa. I varje cirkel gestaltas inte bara den andliga kvaliteten hos konstnären utan också det unika i varje ögonblick av tiden.

Cirkeln symboliserar fulländning, styrka, kreativitet, elegans, där universum och tomrummet har lika avgörande betydelse för helheten. Cirkeln som symbol är varm, mjuk och inkluderande. Gemenskap på lika villkor. Cirkeln kan vara öppen eller stängd. När den är öppen är den ofullständig och ger möjlighet för rörelse, kreativitet och utveckling. När cirkeln är stängd representerar den perfektion. Cirkeln kan både växa och krympa.